Izolatie acoperis cu spuma poliuretanica
In intampinarea nevoilor dumneavoastra va oferim o lista cu preturi medii la unele operatii din domeniu, fara a avea preferinta de a crea un standard.
termoizolatii mansarde, termoizolatii pereti exteriori, termoizolatii pereti interiori, termoizolatii fatade, termoizolatii hale civile, termoizolatii hale industriale, termoizolatii depozite de cereale, termoizolatii ferme, hidroizolatii bazine, hidroizolatii piscine,termo-fonoizolatii teren squash, termo-fonoizolatii pereti despartitori case, termo-fonoizolatii planseu cafenea vieneza, termo-hidroizolatii terase, termo-hidroizolatii blocuri, termo-hidroizolatii balcoane, termo-hidroizolatii plansee case, lucrari de termoficare
16574
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16574,bridge-core-1.0.7,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Izolatie acoperis cu spuma poliuretanica

Izolatie acoperis cu spuma poliuretanica

www.izolari-ignifugari.ro

De ce izolam acoperisul?

Numarul de case, fara izolatie a acoperisului este foarte mare.
Casa ta este una dintre ele? Ganditi-va o clipa la urmatorul lucru: izolatia acoperisului inseamna o economie medie de 30% din costurile totale de energie. Si in fiecare an!
Deoarece aerul cald se ridica, acoperisul este locul cu cea mai mare pierdere de caldura in casa ta.
Nu doar izolarea acoperisului, dar, de asemenea, izolarea pardoselii din mansarda va oferi o reducere substantiala a facturii de energie.
In functie de tipul de casa trebuie sa va ganditi ce fel de izolatie doriti sa realizati.

 • Acoperis inclinat sau acoperis plat?
 • Utilizati sau nu mansarda?
 • Ce izolare doriti sa obtineti?

Izolatia acoperisului: In ce fel se izoleaza acoperisul?

Cele mai multe proiecte noi de locuinte ofera solutii pentru a mari spatiul, prin conceperea unui pod utilizabil.
Constructia unui acoperis, a unei mansarde, sau a unor acoperisuri reconstruite peste cele existente sunt provocari pentru tehnologiile de izolare de locuinte.
In cazul in care o camera utilizabila va fi direct amplasata sub acoperis la o temperatura de 20 °C, aceasta are nevoie de o buna izolare, care sa inhibe fluxul de caldura din exterior in timpul verii si iesirea sa din interior in timpul iernii.
Pentru a avea cele mai bune rezultate trebuie folosita izolatia cu spuma poliuretanica rigida pulverizata, care are performante mult superioare altor materiale izolante, ca de exemplu vata de sticla, vata minerala etc.Cu vata de sticla sau vata minerala izolatia acoperisului va avea un risc mult mai mare de crapaturi si datorita condensului va avea ca rezultat aparitia mucegaiului, in plus, pentru a obtine un coeficient redus de transfer de caldura este necesar un strat cu o grosime mult mai mare.

Izolatia mansardei cu spuma poliuretanica

In cazul in care mansarda dumneavoastra nu este folosita cu regularitatate, se poate izola mansarda si astfel caldura de la camera in care locuiti sa nu se elimine prin mansarda. In cazul in care folositi mansarda ca o camera de zi, cea mai buna solutie este sa va izolati acoperisul cu poliuretan rigid pulverizat.
Mansardele care nu sunt locuite si al caror acoperis nu este izolat, si se intind pe mari suprafete determina 35% din pierderea totala de energie.
Izolarea de mansarda este o solutie similara cu izolarea acoperisului.
Izolatia cu poliuretan poate fi usor si eficient aplicata pentru a izola peretii acoperisului. Spuma izolanta urmeaza conturul de suprafata si adera la toate materialele si suprafetele. Ea protejeaza impotriva frigului, caldurii, umiditatii.
Izolarea acoperisului se poate face nu numai pe interior cat si pe exterior.
Prin aplicarea unui strat protector de spuma poliuretanica pot fi evitate efectele nocive ale soarelui, vantului , ploilor.
Spuma poliuretanica poate fi folosita in izolarea acoperisurilor inclinate cat si acoperisurilor plate. Materiale clasice izolante (de sticla sau vata minerala), in acoperisurile inclinate, datorita capriorilor cer masuri suplimentare de etansare.
Spre deosebire de acestea, poliuretanbul pulverizat creeaza un strat adiacent, neted si frumos.
Pierderile de caldura prin acoperis sunt practic excluse.
Datorita cresterii facturilor de energie tot mai multe persone apeleaza la izolarea acoperisurilor.
Acest lucru poate fi realizat pentru constructii noi, dar, de asemenea, si pentru renovari sau chiar pentru casa in care locuiti deja.
Izolatia acoperisului cu poliuretan se realizeaza rapid si usor.

 • EXFOLIEREA

  Înaintea ședinței de bronzare organică este obligatoriu ca pielea să fie exfoliată. Se recomandă un peeling energic efectuat acasă cu o zi înainte de bronzarea organică.

 • PULVERIZAREA

  Terapeutul va pulveriza loțiunea de bronzare organică pe întreg corpul cu ajutorul unui pistol special. Soluția de bronzare organică pe bază de DHA va adera la piele instantaneu. Efectul total al bronzării îl veți vedea după 8 ore de la pulverizare.

 • FINALIZAREA

  După aplicarea loțiunii, terapeutul va folosi pistolul special pentru a usca loțiunea, astfel incât, la încheierea ședinței de bronzare organică, vă veți putea îmbrăca liniștită, soluția va fi complet uscată și nu va păta hainele.


Ne puteti contacta oricand la 0722 777 647 sau pe
daniel_cosac@yahoo.com